Work your English Welcomes You

Learn Something New Today

In the Classroom
 
 

Explore Work your English

Our Mission

Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και διεξάγουμε την εκπαιδευτική εργασία παρέχοντας στους φοιτητές προηγμένες επικοινωνιακές δεξιότητες για να επωφελούνται από τις ευκαιρίες που προσφέρει η εκπαιδευτική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή.
Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο επιτυχιών του εκπαιδευτικού μας έργου.
Το Work your English βρίσκεται στην καρδιά των Τρικάλων, και αντανακλά τη ζωντανή ενέργεια της περιοχής. Τα εξειδικευμένα μέλη της ομάδας είναι εδώ για να βοηθήσουν τους μαθητές να επιτύχουν τους στόχους τους.
Είστε έτοιμοι να φτάσετε στις δυνατότητές σας; Καλέστε μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Work your English.

Outdoor Study Group

Let's Register

August 24, 2020

To Work your English ξανά κοντά σας για τελικές εγγραφές Δευτέρα 24 Αυγούστου.

Researching and Writing

Early Registration 

August 24 - September 1

Ελάτε να γνωριστούμε και να μάθετε για τον τρόπο διδασκαλίας μας ή συμπληρώστε την online φόρμα στο www.workyourenglish.gr για επικοινωνία μέσω βιντεοκλήσης.

Μάθετε για το ενός έτους, επιτυχημένο Nursery Club για παιδιά ηλικίας 4-6 από την ειδικευθείσα στην Αγγλική Γλώσσα νηπιαγωγό μας! Κλείστε έγκαιρα τη θέση σας στα νέα τμήματα Σεπτεμβρίου 2020 με επιδότηση διδάκτρων -10%.

 
108164470_10224507360418682_780788445933

Work your English News

Get the Latest

Καθώς το τέλος της σχολικής χρονιάς πλησίαζε, οργανώσαμε το κλείσιμο της με τον καλύτερο τρόπο! Είπαμε.. “Τι καλύτερο να γιορτάσουμε την γνώση που αποκτήσαμε αυτή την χρονιά μαθαίνοντας ένα ακόμη life skill!”
Έτσι, το απόγευμα της Πέμπτης 25 Ιουνίου, τα μέλη μαθητές και γονείς του Work your English παρακολούθησαν ένα άκρως ενδιαφέρον και εξαιρετικά χρήσιμο βιωματικό σεμινάριο για την πνιγμονή από ξένο σώμα και την ΚΑΡΠΑ σε εξωνοσοκομειακό περιβάλλον, από την διασώστρια του Ε.Σ. κα Ελένη Γιοβανοπούλου. Μικροί και μεγάλοι, μάθαμε τις απαραίτητες τεχνικές για να είμαστε σε θέση να σώσουμε ζωές!
Κλείνουμε λοιπόν την πρώτη μας χρονιά ιδιαίτερα υπερήφανοι και χαρούμενοι, γεμάτοι θετικές σκέψεις και όμορφα συναισθήματα! Σας ευχαριστούμε όλους θερμά και σας ευχόμαστε ένα αναζωογονητικό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι! See you soon!!

 
109714741_10224507363418757_434738346053

June 25, 2020

Βιωματικό Σεμινάριο για την ΚΑΡΠΑ και την Πνιγμονή από Ξένο Σώμα

Let's Save Lives

Show More
 
 

Explore Work your English

Our Philosophy 

“The only thing that is constant is change”, Heraclitus.


Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης της αλλαγής είναι η δια βίου μάθηση. 

Η συνεχής εκμάθηση είναι η αυτοπαρακινούμενη επιμονή μας στην απόκτηση γνώσεων και ικανοτήτων, προκειμένου να επεκτείνουμε τις ικανότητές μας και να αναπτύξουμε μελλοντικές ευκαιρίες.

Αποτελεί μέρος της προσωπικής και επαγγελματικής μας ανάπτυξης σε μια προσπάθεια αποφυγής της στασιμότητας και την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων μας. Με τα εκπαιδευτικά προγράμματα Work your English, θα συνεχίσετε να βελτιώνεστε και να εξελίσσεστε στην καριέρα σας και θα αρχίσετε να λαμβάνετε συστάσεις από συναδέλφους και διευθυντές.

Οι πιθανότητες είναι ότι θα αλλάζετε θέσεις εργασίας πολλές φορές καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής σας και θα πρέπει να μάθετε νέες δεξιότητες για να προσαρμόζεστε ανάλογα. 

 

More About Work your English

Where Students Come First

Στην καρδιά όλων που κάνουμε είναι το πάθος μας για την εκπαίδευση και τη δέσμευσή μας στους μαθητές μας. Η ποικιλία επιλογών μαθημάτων και οι τεχνικές διδασκαλίας κάνουν το εκπαιδευτήριο μας μοναδικό στον τομέα του.

 

Explore Work your English

Director of Studies

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη των Τρικάλων. Φοίτησα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου και διδάχθηκα την Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία. ‘Επειτα, εισάχθηκα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας όπου και ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, δημοσιεύοντας την έρευνά μου με τίτλο “Συγκριτική Αξιολόγηση για Αριστεία στην Ανώτατη Εκπαίδευση”. 

(Benchmarking towards excellence in higher education, Konstantina Tasopoulou, Benchmarking: An International Journal, ISSN: 1463-5771, Publication date: 3 April 2017)

Είμαι κάτοχος του Specialization in Teaching Business English, από το 

OISE University of Toronto TEFL. Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία ξεκινά το 2011 στην Θεσσαλονίκη, όπου εργάστηκα σε έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους ξένων γλωσσών. Από το 2016 ζω και εργάζομαι στην πόλη των Τρικάλων, ως καθηγήτρια σε διάφορα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και επιχειρηματικούς κλάδους, αλλά και ανεξάρτητα, διδάσκοντας μαθητές όλων των επιπέδων και ηλικιών.

Το έτος 2019 ιδρύω στα Τρίκαλα το “Κέντρο Ξένων Γλωσσών Work your English, Κωνσταντίνα Απ. Τασοπούλου”, που λειτουργεί προσφέροντας Ευρωπαϊκών προδιαγραφών ποιότητα υπηρεσιών στην ξενόγλωσση εκπαίδευση.

Συνεχώς ενημερωνόμαστε για νέες μεθόδους διδασκαλίας και ακολουθούμε τις εξελίξεις στο τομέα της τεχνολογίας για την εκμάθηση της Αγγλικής ως ξένης γλώσσας.

MOST PROUD OF

Scores I had

My students achieved high scores while

continuing in their full-time position.


Inspiring people to lifelong learning

My students became more ambitious

throughout the courses.

Delivering a new mindset

People started managing their workload

with more effectiveness.

 

Work your English News

REGISTRATION IS NOW OPEN

Οι Εγγραφές ξεκίνησαν!!


Ελάτε να γνωριστούμε και να μάθετε για τον τρόπο διδασκαλίας μας! 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ WORK YOUR ENGLISH

ΠΑΙΔΙΚΑ

         ΕΦΗΒΙΚΑ        

         ΠΤΥΧΙΑΚΑ        

         ΕΝΗΛΙΚΕΣ        

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ

Μιλήστε μαζί μας και βρείτε τη λύση που σας ταιριάζει.


Μάθετε για τo καινοτόμo Nursery Club (μαθητές 4-6 ετων) από την ειδικευθείσα στην Αγγλική Γλώσσα νηπιαγωγό του σχολείου μας. 

Κλείστε έγκαιρα τη θέση σας στα τμήματα Σεπτεμβρίου 2020 με επιδότηση διδάκτρων 10%

Έναρξη Εγγραφών 1 Ιουνίου 2020

Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή

15:00μ.μ.- 21:00μ.μ.

έως και Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Για το διάστημα 11 Ιουλίου έως 23 Αυγούστου συμπληρώστε την online φόρμα στο www.workyourenglish.gr για επικοινωνία μεσω βιντεοκλήσης.

English for Specific Purposes

Γίνετε πιστοποιημένος επαγγελματίας σε μόλις 50 ώρες.


Η προετοιμασία για την εξέταση θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις γνώσεις σας σχετικά με τη βασική αγγλική ορολογία στο επαγγελματικό σας πεδίο, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις γλωσσικές δεξιότητες που κερδίζετε αμέσως και για το υπόλοιπο της καριέρας σας.​

 

Το Work your English δημιούργησε το Nursery Club για παιδιά ηλικίας 4-6 ετων, με σκοπό την βιωματική εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας η οποία επικεντρώνεται στην κατανόηση του προφορικού λόγου και στην προφορική έκφραση. Πρωταρχικό ρόλο στη διαδικασία μάθησης έχουν το παιχνίδι, η κίνηση, το τραγούδι, τα χρώματα, τα παραμύθια, οι εικόνες, οι κατασκευές, οι ζωγραφιές, η δραματοποίηση ιστοριών και άλλες διασκεδαστικές δραστηριότητες. Το υλικό είναι συνδεδεμένο με τα ενδιαφέροντα και τις εμπειρέες του παιδιού.

Εκπαιδευτικοί Στόχοι

 1. Δημιουργική και ευχάριστη πρώτη επαφή των παιδιών με την Αγγλική γλώσσα.

 2. Ανάπτυξη της γλωσσικής ικανότητας.

 3. Κοινωνικοποίηση.

 4. Ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης και του αυτοσεβασμού.

 5. Ανάπτυξη των αντιληπτικών δεξιοτήτων.

 6. Ενεργοποίηση της δημιουργικότητας, της φαντασίας, της αντίληψης.

 7. Αύξηση της εστιασμένης παρακολούθησης.

 8. Έλεγχος της σωματικής δραστηριότητας και συμπεριφοράς.

 9. Προάγονται οι έννοιες του ομαδικού πνεύματος, της συνύπαρξης, της συνεργασίας, του συναγωνισμού.

Μεθοδολογία

 • Επικοινωνιακή προσέγγιση

 • Απλές λεκτικές εντολές (δραματοποίηση, παντομίμα)

 • Κιναισθητική μάθηση

 • Δραστηριοκεντρική (task-based learning)

 • Χρήση νέων τεχνολογιών​

Nursery Club

Innovative Education

Age 4-6

Perfect Execution

Methodology

A Real Success

 

ΕΠΙΠΕΔΑ

 • Το Work your English σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιπέδων μάθησης που βασίζεται στην εξερεύνηση, την εξέταση και τον αυτο-προβληματισμό. Τα μαθήματά μας συνδυάζουν την πρακτική εμπειρία με τη διδασκαλία που βασίζεται στη γνώση - ρίξτε μια ματιά στην κατηγοριοποίηση των επιπέδων και επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

 • Αρχάριοι (Α1-Α2)​      

 • Προχωρημένοι (Β1)

 • Lower (B2)                 

 • Advanced (C1)          

 • Proficiency (C2)        

Αρχάριοι (Α1-Α2) | Breakthrough-Waystage

Growing Together

Oι μαθητές έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν τις δεξιότητες, τις τεχνικές και την αυτοπεποίθηση τους σε ένα νέο επίπεδο με ένα διασκεδαστικό αλλά και παράλληλα δυναμικό τρόπο.

Σύμφωνα με τα επίπεδα του CEFR από το Συμβούλιο της Ευρώπης, το Α1 επίπεδο περιγράφει την βασική ικανότητα επικοινωνίας και ανταλλαγής πληροφοριών με απλό τρόπο.

Στο Α1 επίπεδο οι μαθητές είναι σε θέση να:

​​

 • κάνουν απλές ερωτήσεις και να καταλαβαίνουν απλές απαντήσεις,

 • ακολουθούν την ομιλία που είναι πολύ αργή και προσεκτικά αρθρωμένη, με μεγάλες παύσεις για να αφομοιώνουν το νόημα,

 • αναγνωρίζουν γνωστά ονόματα, λέξεις και πολύ βασικές φράσεις σε απλές ανακοινώσεις στις πιο κοινές καθημερινές καταστάσεις.


Εξετάσεις επιπέδου Α1

Σε αυτό το επίπεδο μπορείτε να εκτελέσετε το A1 SELT από το Trinity ή το PTE General test A1.

Το Α2 επίπεδο περιγράφει την ικανότητα ενασχόλησης με απλές πληροφορίες και την αρχή επικοινωνίας σε οικεία περιβάλλοντα.

Στο Α2 επίπεδο οι μαθητές είναι σε θέση να:

 • λαμβάνουν μέρος σε μια συζήτηση ρουτίνας για απλά προβλέψιμα θέματα,

 • κατανοούν τις προτάσεις και τις συχνά χρησιμοποιούμενες εκφράσεις που σχετίζονται με θέματα άμεσης συνάφειας (π.χ. πολύ βασικές προσωπικές και οικογενειακές πληροφορίες, αγορές, τοπική γεωγραφία, απασχόληση),

 • επικοινωνούν με απλή και άμεση ανταλλαγή πληροφοριών σε οικεία και συνηθισμένα θέματα,

 • περιγράφουν με απλά λόγια πτυχές του ιστορικού τους και του άμεσου περιβάλλοντος τους.​

Εξετάσεις επιπέδου Α2​​

Σε αυτό το επίπεδο μπορείτε να κάνετε τις εξετάσεις πρακτικής άσκησης γενικού επιπέδου KET και PTE. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε ένα πιστοποιητικό A2 στο PTE Academic, μια εξέταση πολλαπλών επιπέδων.

Προχωρημένοι (Β1) | Threshold

Dive Right In

Σύμφωνα με τα επίπεδα του CEFR από το Συμβούλιο της Ευρώπης, το Β1 περιγράφει την περιορισμένη ικανότητα έκφρασης σε οικείες καταστάσεις και την γενική ενασχόληση με πληροφορίες εκτός ρουτίνας.

Στο δεύτερο επίπεδο οι μαθητές:

 • αντιμετωπίζουν τις περισσότερες καταστάσεις που πιθανόν να προκύψουν ενώ ταξιδεύουν σε μια περιοχή όπου μιλιέται η γλώσσα,

 • κατανοούν βασικά νοήματα απλών και σύνθετων κειμένων που αφορούν γενικά θέματα ή σχετικά με την ειδικότητά τους,

 • επικοινωνούν αποτελεσματικά με άλλους συνομιλητές,

 • συντάσσουν πλήρη κείμενα με σωστό συντακτικό και σωστούς γραμματικούς τύπους σε θέματα που είναι γνωστά,

 • μπορούν να περιγράφουν εμπειρίες και γεγονότα, όνειρα, ελπίδες και φιλοδοξίες και να επιχειρηματολογούν σύντομα για απόψεις και σχέδια.


Εξετάσεις επιπέδου B1​​​

Σε αυτό το επίπεδο μπορείτε να κάνετε τις εξετάσεις πρακτικής άσκησης PET και PTE Γενικής βαθμίδας 2. Μπορείτε επίσης να λάβετε ένα πιστοποιητικό B1 στο PTE Academic, μια εξέταση πολλαπλών επιπέδων, ενώ οι υποψήφιοι στο επίπεδο B1 μπορούν να αποκτήσουν μια βαθμολογία 4-4,5 για τη δοκιμή IELTS. Οι σπουδαστές προετοιμάζονται για την συμμετοχή τους στις εξετάσεις πιστοποίησης διαφορών οργανισμών του αντίστοιχου επιπέδου.

Lower (B2) | Vantage

Broaden your horizons

Σύμφωνα με τα επίπεδα του CEFR από το Συμβούλιο της Ευρώπης, το Β2 περιγράφει την ικανότητα να επιτυγχάνονται περισσότεροι στόχοι και έκφραση σε μια σειρά θεμάτων. 


Στο Β2 επίπεδο οι μαθητές:


 • μπορούν να κατανοήσουν τις βασικές ιδέες περίπλοκων κειμένων τόσο σε συγκεκριμένα όσο και σε αφηρημένα θέματα, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών συζητήσεων στον τομέα της ειδίκευσής τους,

 • αλληλεπιδρούν με ένα βαθμό ευελιξίας και αυθορμητισμό που καθιστά δυνατή την τακτική αλληλεπίδραση με φυσικούς ομιλητές, χωρίς να υπάρχει πίεση σε κανένα από τα συμβαλλόμενα μέρη,

 • συντάσσουν σαφή και λεπτομερή κείμενα σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και εκφράζουν απόψεις σχετικά με επίκαιρα ζητήματα δίνοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφόρων επιλογών. 


Εξετάσεις επιπέδου Β2

Σε αυτό το επίπεδο μπορείτε να κάνετε τις εξετάσεις πρακτικής Cambridge First, BEC Vantage και PTE General Level 3. Μπορείτε επίσης να λάβετε ένα πιστοποιητικό B2 στο PTE Academic, μια εξέταση πολλαπλών επιπέδων, ενώ οι υποψήφιοι στο επίπεδο Β2 μπορούν να λάβουν βαθμολογία 5-6,5 για τη δοκιμή IELTS. Οι σπουδαστές προετοιμάζονται για την συμμετοχή τους στις εξετάσεις πιστοποίησης διαφορών οργανισμών του αντίστοιχου επιπέδου.

Advanced (C1) | Effective Operational Proficiency

Proficiency (C2) | Master

Learn the limits of your abilities

Σύμφωνα με τα επίπεδα του CEFR από το Συμβούλιο της Ευρώπης, το C1 επίπεδο περιγράφει την ικανότητα επικοινωνίας με έμφαση στο πόσο καλά πραγματοποιείται, όσον αφορά την οικειοποίηση, την ενσυναίσθηση και την ικανότητα αντιμετώπισης άγνωστων θεμάτων. Είναι το σε βάθος, υψηλού επιπέδου προσόν που δείχνει ότι έχετε τις γλωσσικές δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες και τα πανεπιστήμια.


Στο C1 επίπεδο οι σπουδαστές:

 • αναγνωρίζουν πότε να αποκριθούν στον συνομιλητή τους και πότε να περίμενουν την σειρά τους για να μιλήσουν, 

 • παρακολουθούν ακαδημαϊκά μαθήματα σε πανεπιστημιακό επίπεδο,

 • επικοινωνούν αποτελεσματικά σε διευθυντικό και επαγγελματικό επίπεδο,

 • συμμετέχουν με εμπιστοσύνη στις συναντήσεις στο χώρο εργασίας ή σε ακαδημαϊκά μαθήματα.​​

​​​

Το C2 επίπεδο περιγράφει την ικανότητα ενασχόλησης με υλικό που είναι ακαδημαϊκό ή γνωστικά απαιτητικό και την χρήση της γλώσσας σε επίπεδο απόδοσης που μπορεί να είναι πιο προχωρημένο σε σχέση με αυτό ενός μέσου φυσικού ομιλητή.

Στο C2 επίπεδο οι σπουδαστές:​

 • μπορούν να σαρώνουν κείμενα για σχετικές πληροφορίες και να κατανοούν το κύριο θέμα του κειμένου, διαβάζοντας σχεδόν τόσο γρήγορα όσο ένας γηγενής ομιλητής,

 • συνοψίζουν πληροφορίες από διαφορετικές προφορικές και γραπτές πηγές,

 • αναπαράγουν επιχειρήματα και υπολογισμούς σε μια συνεκτική παρουσίαση,

 • εκφράζονται αυθόρμητα και με ακρίβεια, διαφοροποιώντας τις λεπτές αποχρώσεις του λόγου ακόμα και σε πιο περίπλοκες καταστάσεις.


Εξετάσεις επιπέδου C1 και C2

Οι σπουδαστές προετοιμάζονται για την συμμετοχή τους στις εξετάσεις πιστοποίησης των αντίστοιχων επιπέδων.

 

Services

What You Need

Δημιουργία Βιογραφικού και Συνοδευτικής Επιστολής

Create a professional resume
Satisfaction Guaranteed

Δεν βρίσκετε τα σωστά λόγια για να παρουσιάσετε τον εαυτό σας; Η κατασκευή ενός βιογραφικού σημειώματος είναι ένα αποθαρρυντικό έργο - αν το κάνετε μόνοι σας.
Πώς ξέρετε τι να συμπεριλάβετε, πώς να μορφοποιήσετε το έγγραφό σας, ποιες ενότητες να επισημάνετε και τι να παραλείψετε; Πώς δημιουργείτε ένα έγγραφο που πραγματικά αντικατοπτρίζει τον επαγγελματία ή σπουδαστή που θέλετε να προβάλλετε στον κόσμο;
Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι το βιογραφικό σας να σας απογοητεύσει όταν είστε στην πραγματικότητα η πιο κατάλληλη επιλογή για τη δουλειά ή την εισαγωγή σε ένα πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών. Ακόμα κι αν είστε το πιο κατάλληλο άτομο για την εργασία, εκτός αν το βιογραφικό σας το εκφράζει, τίποτα δεν είναι εγγυημένο. 
Τα επαγγελματικά βιογραφικά μας σχεδιάζονται αυστηρά σύμφωνα με όλες τις κατευθυντήριες γραμμές και τις βέλτιστες πρακτικές που αναζητούν οι εργοδότες και τα πανεπιστήμια σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

 

Get in Touch

Συγγρού 32, Τρίκαλα

+302431022422

 • Facebook
Workspace

+302431022422

©2019 by Work your English. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now