Υπηρεσίες

Δημιουργία Βιογραφικού και Συνοδευτικής Επιστολής

Create a professional resume Satisfaction Guaranteed

Δεν βρίσκετε τα σωστά λόγια για να παρουσιάσετε τον εαυτό σας; Η κατασκευή ενός βιογραφικού σημειώματος είναι ένα αποθαρρυντικό έργο – αν το κάνετε μόνοι σας. Πώς ξέρετε τι να συμπεριλάβετε, πώς να μορφοποιήσετε το έγγραφό σας, ποιες ενότητες να επισημάνετε και τι να παραλείψετε; Πώς δημιουργείτε ένα έγγραφο που πραγματικά αντικατοπτρίζει τον επαγγελματία ή σπουδαστή που θέλετε να προβάλλετε στον κόσμο;
Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι το βιογραφικό σας να σας απογοητεύσει όταν είστε στην πραγματικότητα η πιο κατάλληλη επιλογή για τη δουλειά ή την εισαγωγή σε ένα πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών. Ακόμα κι αν είστε το πιο κατάλληλο άτομο για την εργασία, εκτός αν το βιογραφικό σας το εκφράζει, τίποτα δεν είναι εγγυημένο. 
Τα επαγγελματικά βιογραφικά μας σχεδιάζονται αυστηρά σύμφωνα με όλες τις κατευθυντήριες γραμμές και τις βέλτιστες πρακτικές που αναζητούν οι εργοδότες και τα πανεπιστήμια σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Μεταφράσεις

Committed to Quality

Η μετάφραση είναι η αποκρυπτογράφηση γραπτών λέξεων ή εγγράφων. Αυτό διαφέρει από την διερμηνεία, η οποία αποτελεί παράφραση των προφορικών λέξεων. Εάν η επιχειρηματική σας συμφωνία και δραστηριότητα εξαρτάται από την προφορική ανταλλαγή, χρειάζεστε τις μεταφραστικές μας υπηρεσίες για να ενισχύσετε τη διαπραγματευτική σας θέση, να βελτιώσετε το πλεονέκτημά σας στην αγορά και να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο αγγλόφωνο κοινό.

Πανεπιστημιακές Αιτήσεις

Exceeding Expectations

Βεβαιωθήκατε ότι έχετε διερευνήσει διεξοδικά τόσο τα προγράμματα σπουδών όσο και τα πανεπιστήμια στα οποία υποβάλετε αίτηση, έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι πληρούν τις προσδοκίες σας και ότι έχετε τα κατάλληλα προσόντα για να καλύψετε όλες τις απαιτήσεις εισόδου;
Αναλαμβάνουμε την επικοινωνία με το προσωπικό Διεθνούς Εισόδου και τους αποφοίτους των προγραμμάτων σπουδών που σας ενδιαφέρει, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε μια εικόνα για το τι αναμένεται από εσάς ως υποψήφιος και ως φοιτητής.
Συντάσσουμε τις συστατικές επιστολές σας πολύ προσεκτικά και σας προετοιμάζουμε ώστε να μπορείτε να μιλάτε λεπτομερώς για τα πλεονεκτήματά σας, δίνοντας συγκεκριμένα παραδείγματα, εάν είναι δυνατόν, και παρέχοντας αποδεικτικά στοιχεία ότι έχετε δεξιότητες και γνώσεις σχετικές με την αίτησή σας.

Τεστ Τοποθέτησης

Exceeding Expectations

Το Placement Test είναι ένα γρήγορο και βολικό διαδικτυακό τεστ που ελέγχει τα επίπεδο αγγλικών σας. Συνδυάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με την αξιοπιστία και την ποιότητα που αναμένετε από εμάς. Δοκιμάζετε το επίπεδο αγγλικών σας online και μαθαίνετε το επίπεδο της γραμματικής σας με αυτό το εύκολο τεστ τοποθέτησης. Η γνώση του επιπέδου σας θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα δυνατά σημεία και τους τομείς προς βελτίωση και να επιτύχετε τους μαθησιακούς σας στόχους. Βάσει του αποτελέσματος σας, θα σας κατατάξουμε στο καταλληλότερο τμήμα και θα εξατομικεύσουμε την εκμάθηση σας. Η μέθοδος αξιολόγησης του τεστ τοποθέτησης στα Αγγλικά βασίζεται στο (CEFR) και το αποτέλεσμα σας θα ταιριάζει σε έναν από τους 7 βαθμούς γλωσσομάθειας που αναγνωρίζονται παγκοσμίως. Κάντε το Work your English Placement Test και λάβετε μια ακριβή αξιολόγηση του επιπέδου αγγλικών σας από το σπίτι.